Website v/d week [49] – www.vanflevolandsebodem.nl

Het project Van Flevolandse Bodem wordt gecoördineerd door het Centrum Biologische Landbouw en is een initatief om horecabedrijven en inwoners in de regio Flevoland enthousiast te maken voor de biologische producten uit de eigen provincie. Het project wordt medegefinancierd door het VSB fonds en het Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

URL website van de week: www.vanflevolandsebodem.nl

EERSTE INDRUK

VanFlevolandseBodem - Website
VanFlevolandseBodem - Website

U kon al lezen dat deze site gemaakt is om “horecabedrijven en inwoners” enthousiast te maken. De vraag is dan ook: “Maakt deze site iemand ergens enthousiast voor?” Eigenlijk hoeven we die vraag niet eens te beantwoorden, maar voor wie het dan toch wil lezen: nee, hier wordt ons inziens niemand enthousiast van! Je zou verwachten dat hier een vurig pleidooi zou worden gegeven voor Flevolandse producten, van boeren en boerinnen die met passie over hun bedrijf praten, van bevlogen ambtenaren die Flevoland naar de top willen schreeuwen en van voice-overs met zware stemmen die ons overtuigen dat we moeten toegeven aan lokale vreugden. Niets van dat alles. Saai. Dodelijk saai. Punt.

TECHNISCH

VanFlevolandseBodem - Scorecard
VanFlevolandseBodem - Scorecard

Een paar rammeltjes: het submenu is te smal, waardoor de tekst erbuiten valt; het gebruik van frames is sterk af te raden; alle benodigde meta-tags ontbreken; een verwijzing naar waar je je in de site bevindt ontbreekt; nieuws bevat geen nieuws; links bevat geen links. Kortom: rampzalig. En Lipperhey komt niet veel hoger: 4,3 voor technisch kunnen en 44% voor zoekmachine-optimalisatie. Tesamen met de 12 backlinks van deze website haalt de site de score van 3,9 overall. Website Review: 4Dat is een nieuw dieptepunt en die verdient deze site dan ook met glans. Dit is met recht de bodem van Flevoland!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.