Website v/d week [30] – www.gameninalmere.nl

Gamen in Almere is een initiatief van de Kaos Gaming, de Gemeente Almere en de Bibliotheek. Het lijkt erop dat het een manier is om de jeugd de komende zomervakantie bezig te houden door ze in een competitie tegen elkaar te laten spelen. De stichting Kaos organiseert dat kennelijk en de finale wordt gehouden in de Nieuwe Bibliotheek. Het is het tweede jaar dat dit evenement wordt gehouden in Almere.

URL van de website: www.gameninalmere.nl

EERSTE INDRUK

Het eerste wat me opviel aan deze website was het stramien. Dat had ik eerder gezien! Na wat zoeken in de broncode en na wat gegoogle vond ik wat ik al dacht te zullen vinden: het theme Imperial.

Dit is een WordPress site en – zoals we vorige week al bespraken – daarmee een prima basis voor een eenvoudige website. Het gebruikte template is – buiten de background – vrijwel onveranderd overgenomen. Dat staat eenieder natuurlijk vrij, maar het laat mij helaas weinig te beoordelen over.

Wat me wel opvalt aan de site is dat er nog veel zaken niet ingevuld zijn. Zo zijn de data nog onbekend, zijn er nog geen deelnemers (althans er wordt niemand vermeld) en staan de prijzen kennelijk nog ter discussie. Kan me niet helemaal aan de indruk onttrekken dat hier nog een boel moet gebeuren.

CONCLUSIE

De site bevindt zich schijnbaar nog in een opbouwfase en met de zomer al op de deurmat (ook al is dat nog niet in het weer terug te zien) is de site mijn inziens wel wat laat met de content. Nu maar hopen dat de organisatie van het event wel op orde is en dat de jongeren met plezier aan het gamen kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.